Kavan rahoitusvinkit

Miksi lainan hakeminen on tänä päivänä tehty niin vaikeaksi?

Maija Virtanen, 53 vuotta

Tervetuloa sivustolleni! Olen Jani Kava ja toimin rahoitusasiantuntijana suomalaisessa pankissa. Usein kuulen asiakkailta yllä olevan sitaatin kommentin. Missioni on helpottaa Maijan ja muiden haasteita tämän sivuston avulla.

Tälle sivustolle koostan rahoitusvinkkejä sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Vinkkien tarkoituksena on helpottaa lainojen löytämistä netistä. Lisäksi sivustolla on tarjolla helpottavia työkaluja, kuten esimerkiksi lainavertailu sekä yrityslainavertailu.


Lainavertailu on kuluttajille toteutettu työkalu, jonka avulla on mahdollista vertailla 50 – 60000 euron vakuudettomia lainoja.

Yrityslainavertailu taas on yrityksille toteutettu työkalu. Yritykset voivat vertailla 1000 – 300000 euron lainoja yrityksille.

Lainapalvelut -osioon on listattu kuluttajille lainoja tarjoavia palveluita. Jatkossa tänne lisätään myös yrityslainantarjoajia.


Kuka olen?

Olen Jani Kava. Olen koulutukseltani tradenomi ja työskennellyt jo useamman vuoden pankkisektorilla Helsingissä. Kokemusta olen kartuttanut ensin asiakaspalvelutehtävissä ja ajan saatossa olen edennyt urallani. Tällä hetkellä esimerkiksi lainahakemusten käsittely on osa työtehtävääni.

Myös markkinointi on ollut aina lähellä sydäntäni. Näistä kiinnostuksen ja asiantuntijuuden yhdistelmistä syntyi idea tähän sivustoon. Sivustolla markkinoidaan lainanatarjoajien lainoja ja saan palkkion markkinoimiltani lainantarjoajilta. Sivuston vertailutyökalut on kuitenkin rakennettu lainantarjoajien datan perusteella.

Suositukseni kuluttajille

Bank Norwegian

Bank Norwegian on monipuolinen vaihtoehto kuluttajille.

Suositukseni yrityksille

Haenyt.fi

Haenyt.fi tarjoaa kätevän työkalun, jolla yrityslaina on helppo kilpailuttaa hetkessä.